Φυλάξεις Εμπορικών Κέντρων

Τα εμπορικά κέντρα, λόγω της ποικιλίας των δραστηριοτήτων που φιλοξενούν, αποτελούν χώρους συνάθροισης πολλών και διαφορετικών κατηγοριών ανθρώπων. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι πιθανότητες για την τέλεση έκνομων ενεργειών αυξάνονται με μαθηματική ακρίβεια.
 
Ως έκνομες ενέργειες  μπορούμε να εκλάβουμε από τις μικρό παρεξηγήσεις μεταξύ των επισκεπτών, μέχρι την δράση μικροαπατεώνων (πορτοφολάδες, κλέφτες στα καταστήματα),  ή ακόμα και την τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών και τις γενικευμένες συγκρούσεις ομάδων ανθρώπων (οπαδοί, κομματικοί αντίπαλοι κλπ.). 
 
Τέτοιου είδους ενέργειες απειλούν όχι μόνο την ομαλή λειτουργία, αλλά και την ίδια την βιωσιμότητα των εμπορικών κέντρων.
 
Στην Manifest Security διαθέτουμε την τεχνογνωσία, αλλά και τα απαραίτητα τεχνολογικά μέσα, ώστε να εξασφαλίζουμε τον μέγιστο δυνατό βαθμό ασφαλείας.
 
Με ειδικά οχήματα περιπολίας, ψηφιακή επικοινωνία τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, έμπειρο στην εκκένωση πολυσύχναστων χώρων, μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα.